Az Irodatechnika-Kulcs Kft. története
Kulcs Bt. néven 1992-ben kezdtük meg működésünket irodatechnikai eszközök forgalmazásával és szervizelésével. A másolástechnikában a Canon , a Samsung márkák jelentik a meghatározó tevékenységet. Természetesen a számítástechnikai konfigurációk és perifériák, kellékek értékesítése is szerves része üzletmenetünknek. Ezek magas színvonalú kiegészítője a különféle audovizuális eszközök kapcsolt alkalmazása és értékesítése.
Majd  1994-ben bekapcsolódtunk a GSM telefonok értékesítésébe, amit máig is folytatunk különféle kártya független telefonok értékesítésével ill. valamennyi szolgáltató alaptevékenységét jelentő feltöltések lehetőségével.
Az irodabútorok forgalmazása új színfoltja volt tevékenységünknek. Szinte valamennyi magyarországi gyártóval  és forgalmazóval kiemelt viszonteladói szerződésünk van.
Szakmai munkánk egyik mérföldköve volt, mikor az első vállalkozások között szereztük meg ISO minősítésünket. Ennek következtében napi tevékenységünket meghatározó üzletpolitikai jelszavunk :
„ Minőség  a  mi  reklámunk. „
Tevékenységeink
- Kiskereskedelemben és közbeszerzés keretein belül,

  1. iroda- és számítástechnikai berendezések értékesítése és szervizelése,
  2. kellékanyagok az összes Magyarországon forgalomban lévő márkához  
  3. új és használt fénymásoló gépek forgalmazása, bérbe adása
  4. ingyenes optimalizációs felmérés    
  5. vizuáltechnikai eszközök és kiegészítők
  6. irodai kisgépek,
  7. irodaszerek és papíráru széles minőségi kínálata
  8. magyar és olasz irodabútorok, iskolabútorok  értékesítése, speciális termékek ( ipari székek, színházi zsöllye…)  forgalmazása 

Az Irodatechnika-Kulcs Kft. szakmai háttere
Az irodatechnika terén évtizedes szakmai háttérrel rendelkezünk.  Szakembereinket neves hazai márkaképviseletek és szakmai műhelyek szakértői képezték ki.

A technikai színvonal dinamikus változásait naprakészen követjük. Ennek jegyében minden egyes új termék bevezetésekor tanfolyamokon vesznek részt munkatársaink.
Cégünk, az irodatechnikapiacon található gépek márkaképviselőivel ill  meghatározó forgalmazóinak nagy részével kiemelt kapcsolatban áll. Az alkatrész-utánpótlás így 100%-ban megoldott, ugyanakkor nagy raktárkészlettel is rendelkezünk. A javításokhoz minden szükséges eszköz- és műhelyháttér rendelkezésünkre áll.,

 

 

Beindult a Webáruházunk!

Cégek teljeskörű ellátása!!!

www.kulcskft.hu